stolička na dlhé sedenie za pc

Všetko čo hľadáte alebo ponúkate píšte sem
evicka3692
Dátum registrácie: Pondelok, 27. Apríla 2020, 14:54

stolička na dlhé sedenie za pc

Príspevok od používateľa evicka3692 »

Zdravím ! Hľadám ergonomickú stoličku, ktorá ma buďto naučí správne sedieť, alebo prinúti moje telo sedieť v správnej polohe. Pracujem ako IT architekt a môj chrbát moje zlé sedacie návyky už relatívne silno pociťuje...potešila by ma reálne recenzia na naozaj dobrú stoličku za dobré peniažky.

juraj
Dátum registrácie: Utorok, 28. Apríla 2020, 22:57

Re: stolička na dlhé sedenie za pc

Príspevok od používateľa juraj »

Ja som relatívne spokojný s Ergohuman 2 (na odporúčanie cez stolicky24), nastavím si ho presne na seba, podopiera mi chrbát aj kostrč, kolená sú v dobrom uhle a aj lakte majú svoje miesto. Skúsil som viacero, ale táto mi prišla najlepšia

Klar60
Dátum registrácie: Sobota, 22. Augusta 2026, 12:23

Príspevok od používateľa Klar60 »

Ahojte zachvílu výjde hra GTA6 takže hladám tiež kvalitnú hernú stoličku ktorá mi bude robit v najbližšej dobe vela času spoločnost tudíž potrebujem niečo z čoho ma naozaj nebude boliet chrbát!

MonikaZag
Dátum registrácie: Sobota, 22. Augusta 2026, 20:30

Príspevok od používateľa MonikaZag »

Ahoj ako tu už je spomenuté tie stoličky Ergohuman 2 ultra sú vyložene na dlhé sedenie ideálne. Máš tam nastavenie opierky hlavy, 6stupnové nastavenie výšky operadla dokonca možnosť nastavenia sily odporu bedrového profilu. Myslím že sú to jedny z tých najlepších stoličiek k PC. Ja už by som inú nechcela.

Napísať odpoveď