Skúsenosť s Národnou Pokladnicou

Diskusia na rôzne témy
Mandoš
Dátum registrácie: Štvrtok, 15. Januára 2026, 09:45

Re: Skúsenosť s Národnou Pokladnicou

Príspevok od používateľa Mandoš »

Ja to nemám ako investíciu, je to hobby. Tie mince majú väčšinou iba zberateľskú hodnotu ale proste mám k nim citový vzťah. Kupujem mince ktoré nie sú drahé ale i tak ich motívy sú veľmi zaujímavé a ukazujú buď osoby alebo nejaké príbehy čo sa stali. Každopádne som s nimi spokojný a budem ešte dlho pokračovať zbierať.

Mikalko
Dátum registrácie: Štvrtok, 27. Augusta 2026, 08:26

Príspevok od používateľa Mikalko »

Jáj tak to potom hej, som myslel že to každý kupuje za účelom predaja do budúcna.

Lemmy
Dátum registrácie: Piatok, 11. Septembra 2026, 17:01

Príspevok od používateľa Lemmy »

Ja by som od nich nič nekúpil. Čo už viem, tak sú to v podstate podvodníci. Za veľa peňazí málo muziky.

Mandoš
Dátum registrácie: Štvrtok, 15. Januára 2026, 09:45

Príspevok od používateľa Mandoš »

Mikalko napísal: Streda, 16. Septembra 2026, 09:31 Jáj tak to potom hej, som myslel že to každý kupuje za účelom predaja do budúcna.
No to určite nie, máš rôznych zberateľov. Tí čo nakupuju tie mince ako investíciu míňajú iné sumy:-) Ja by som si to ani nemohol dovoliť, preto som začal zbierať len ako koníček. Je to zábava, kúpim si mincu s nejakou známou osobnosťou alebo čo zobrazuje niečo čo sa stalo dávno. K tomu sa aj o tom poinformujem, takže som o niečo múdrejší. Takže mne stačia lacnejšie a práve na tejto stránke vždy niečo zaujímavé nájdem.

Napísať odpoveď