rýchlovarná kanvica
-
jankanova78
- Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Februára 2023, 14:35
rýchlovarná kanvica
Baby, podľa čoho vyberáte rýchlovarnú kanvicu?
Naša už pomaly dosluhuje a pozerám po novej. Na čo sa podľa vás oplatí pri výbere pozerať? Materiál, výkon, regulácia teploty, dvojplášťová...? Budem rada aj za konkrétne tipy 
-
annajamb135
- Dátum registrácie: Štvrtok, 23. Februára 2023, 18:51
Re: rýchlovarná kanvica
My máme kanvicu ETA a za mňa by som sa určite pozerala po dvojplášťovej
Odkedy ju máme, inú by som už asi nechcela. Voda v nej zostane oveľa dlhšie teplá a zároveň sa zvonku tak nerozpáli. ETA ich má viacero, takže by som si už potom vybrala podľa objemu a toho, či chceš aj reguláciu teploty.
Nám sa osvedčila konkrétne táto od ETA https://www.eta.sk/shop/rychlovarna-kanvica-eta-emma-5595-90000-cierna-eta559590000/p615418/
Najviac mi vyhovuje možnosť nastaviť si teplotu vody podľa toho, čo práve robím. Navyše vie nastavenú teplotu aj udržiavať, čo som si myslela, že vôbec nevyužijem a teraz to zapínam stále 
Súhlasím, ich kanvice sú super
Hlavne tie dvojplášťové, odkedy máme takú doma, už by som klasickú nechcela. Voda zostane oveľa dlhšie teplá a zároveň kanvica nie je zvonku taká rozpálená, čo mi pri mojich dvoch deťoch dáva predsa len o niečo väčší pokoj na duši 
-
maximilianx33
- Dátum registrácie: Piatok, 1. Mája 2026, 16:18
Keď som si kupoval novú kanvicu ja, pozeral som hlavne na výkon, reguláciu teploty a dvojplášťové prevedenie. Práve to prevedenie považujem za najväčšiu výhodu, lebo sa nepopálim a voda zostane dlho teplá. Čo sa týka výkonu, pod nejakých dvetisíc wattov by som určite nešiel, aby si na zaliatie nečakala pol dňa. Regulácia teploty je zasa skvelá vec, ak pijete často zelené čaje alebo výberovú kávu, no ak robíte len klasický čierny čaj či turka, tak je to podľa mňa zbytočnosť navyše. Aký máte vlastne rozpočet a hľadáte skôr niečo jednoduchšie, alebo by ste využili aj tie rôzne stupne ohrevu?
Mali sme Russell Hobbs a teraz máme Sencor. Tá prvá nič moc, sencor v pohode.