spanok

Diskusia na rôzne témy
byrikk
Dátum registrácie: Nedeľa, 19. Februára 2023, 12:49

spanok

Príspevok od používateľa byrikk »

v poslednej dobe rozmýšľam aky mam spanok, spim zväčša toľko isto hodin ale vždy rano sa zobudim inak vyspatá, ako by som si to mohla zmerať alebo sledovať :D

kbenikova
Dátum registrácie: Piatok, 21. Apríla 2023, 21:32

Re: spanok

Príspevok od používateľa kbenikova »

to existuje??? ja si neviem predstaviť spat s hodinkami, aj narámok mi vadí ale možno by som si zvykla ale celkom ma to zaujíma

adkanov1
Dátum registrácie: Streda, 8. Februára 2023, 19:21

Príspevok od používateľa adkanov1 »

tiež by mi to asi robilo problém, ale pokiaľ človek nevyskúša nevie, budem mať narodeniny o mesiac tak asi poviem manželovi že by som chcela hodinky

annajamb135
Dátum registrácie: Štvrtok, 23. Februára 2023, 18:51

Príspevok od používateľa annajamb135 »

musím to vyskúšať v blizkej dobe už mi o tom aj kamarátka hovorila aká je to bomba

Lucika
Dátum registrácie: Utorok, 20. Augusta 2024, 09:31

Príspevok od používateľa Lucika »

Ja mám hodinky, pár krát som spala a fakt ten spánok merali, no len sa mi časom pokazili. Teraz dávam hodinky dole na noc, lepšie je mi bez nich.

mariarobotnikova
Dátum registrácie: Piatok, 24. Februára 2023, 10:12

Príspevok od používateľa mariarobotnikova »

monitor spánku mam aj na svojich https://www.carneo.sk/smart-hodinky/smart-hodinky-carneo-artemis-hr--zlate/, ešte som ho neskúšala lebo tie hodinky majú dosť funkcií, kupovala som ich hlavne kvôli meraniu tlaku, tepu či športových režimov

jankanova78
Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Februára 2023, 14:35

Príspevok od používateľa jankanova78 »

mne manžel kupoval na vianoce https://www.carneo.sk/smart-hodinky/carneo-hero-mini-hr--ruzove-zlato/ , a majú tento režim na meranie kvality spánku, skúšala som to raz a je to veľmi zaujímave sa pozrieť ako človek spí cez noc

sabina_pekar
Dátum registrácie: Streda, 11. Septembra 2024, 22:09

Príspevok od používateľa sabina_pekar »

Ahoj, určite odporúčam kúpu smart-hodiniek. Presne ako vy som si nevedela predstaviť s nimi spať a teraz ich mám na ruke stále. Pomohli mi veľmi pri zlepšení spánku a riešení problémoch s nimi. Típ na hodinky carneo od @ jankanova78 vyzerá fakt dobre.

Klara55
Dátum registrácie: Pondelok, 10. Apríla 2023, 19:06

Príspevok od používateľa Klara55 »

dobrý deň, pripájam sa pri výbere, o tejto funkcii teda počujem prvý krát avšak dosť ju vidím písanu pri hodinkách

zuzka
Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Februára 2023, 17:19

Príspevok od používateľa zuzka »

ahojte, vždy som videla ako to ráta kroky a kalorie iba, aké športové režimy najviac využívate?

Napísať odpoveď