počítanie kalorii na hodinkach
-
mariarobotnikova
- Dátum registrácie: Piatok, 24. Februára 2023, 10:12
počítanie kalorii na hodinkach
ahojte, počítajú vam hodinky kalorie správne, ja som si všimla že moc nie to isté pri krokoch, počíta si to kadejako,
Re: počítanie kalorii na hodinkach
toto som si nevšimla pri svojich, skúste sa obrátiť na obchod kde ste kupovali, vedia poradiť niekedy
-
jankanova78
- Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Februára 2023, 14:35
ked som kupovala mužovi tiež som vôbec nevedela na čo si dať pozor, pozerala som si rôzne testy na internete ale v predajni ti odborníci poradia, možno im spomenúť aj tvoj problém
ja som s týmto nikdy nemala skúsenosť, ale zase to ani nejako neriešim, skôr tie kroky
pri hodinkách značky carneo sme sa s týmto nestretli ani ja ani muž, už ich máme dva roky a som veľmi osobne spokojná s meraním
už rok mám https://www.carneo.sk/smart-hodinky/smart-hodinky-carneo-artemis-hr--zlate/, a s týmto vôbec nemám problém, merajú správne či už kroky alebo kilometre
-
sabina_pekar
- Dátum registrácie: Streda, 11. Septembra 2024, 22:09
Ahoj, pri hodinkach som sa na to nikdy nezamerala, tak nemôžem poradiť. Využívam ich hlavne pri športových aktivitách a pri sledovaní spánku.
mne sa to nechce nejako veriť že by to počítalo dobre.. možno tie drahšie značky
v tých cenách mam zmätok a sú tam dosť rozdiely preto by som sa takto poradila či fakt si priplatiť alebo stačia aj nejaké lacnejšie
ja som mala strop max 100 € a je ich dosť na trhu aj lacnejších