Skúsenosť s oknami od Incon
Re: Skúsenosť s oknami od Incon
Dobrá kvalita okien, kvalitné kovanie a aj montáž. My sme s Inconom spokojní.
Asi to už moc nepomôže ale ja som dával okná od Inconu na dom a mám ich myslím skoro desať rokov. Pár malých chybičiek sa našlo hneď na začiatku ale všetko opravili bez problému zadarmo. Dokonca sme si priplatili aj záruku ale to sme ešte ani nevyužili. Od vtedy máme kľud a s oknami som hlavne spokojný.
Za mňa tiež super, síce ich nemám desať rokov len nejaké 3. Ale dobrý pomer kvality a ceny.
Nám ešte len budú okná robiť. Vybral som si ich hlavne kôli cene a teda ochotnému prístupu, s ktorým som sa o ostatných firmách nestretol. Takže nebolo o čom. Všetko máme už vybavené takže ďalší mesiac budú montovať.
Aj nám robila táto firma okná a sme spokojní.
My máme už hotovo, našťastie všetko išlo dobre a okná vypadajú super.
Okná máme od nich druhý rok a nejdeme si vynachváliť. Kvalita okien je dobrá, tesnenie je ako má byť a aj jednoduché nastavovanie. Cena myslím, že bola tiež dobrá, nemal som nejaké výhrady, hlavne všetko sa vybavilo rýchlo a s firmou bola dobrá spolupráca od začiatku až po koniec.
Mali sme to podobne, za mňa super spolupráca a hladký priebeh.
Tiež mám okná od Inconu. Myslím že sme ich dávali nejak po covide. No nesťažujem sa, dobrý materál a aj kvalita kovania je dobrá a pevná, takže sme zvolili dobre.