Díky moc nevšimol som si, nebol som na ich stránke zo dva týždne. Pozerám že ju ešte majú takže objednávam. No budem musieť kontrolovať častejšie, škoda keby mi niečo takéto ušlo.
Skúsenosť s Národnou Pokladnicou
Re: Skúsenosť s Národnou Pokladnicou
Aj teraz majú tú bankovku, ja som ju objednávala minulý mesiac aj s tou mincou pre šťastie. Obe mi prišli takže spokojná.
Tá minca pre šťastie je pekná. Ja som ju objednala zo zvedavosti. Nejak som neverila že by prišlo niečo len tak zdarma. No a prišla. Síce som tam musela niečo preklikať, boli tam nejaké ponuky ale nakoniec mi to vyšlo že zaplatiť 0 tak som objednala. Mincu poslali celkom rýchlo takže sem tam pozerám či tam niečo také ešte nedajú:-)
Neboj ono keď tam je raz napísané zadarmo tak to zadarmo je. Pár krát už takých mincí mali v ponuke a vždy mi prišli bez problému, stačilo len vypísať formulár.
Aj ja u nich nakupujem a mám už peknú zbierku. Majú pekné mince a aj cena je priateľská.
No ceny sú fajn, pokiaľ sú to mince do tých 50 tak je to v pohode. Tie som si aj ja kúpil. No najradšej kupujem tie najlacnejšie, čo majú len za poštovné alebo za pár euro. Proste kupujem podľa možností. No chcel by som sa po novom roku pustiť do jednej kolekcie tak snáď sa podarí.
Áno tie sú tiež super, aj ja si ich nikdy nenechám ujsť. Mám asi len jednu čo bola do stovky to som kupoval už dávno ale inak tiež tie lacnejšie objednávam. Máš už nejakú tú kolekciu vyhliadnutú?
No chcel by som tú Naše Slovensko, tá je pekná, tak dúfam že ešte bude v ponuke. Zatiaľ mám kolekcie česko-slovenské bankovky a mince. Tie už mám dlho tak by som chcel zase kolekciu po dlhšom čase.
To je pekná kolekcia, ja som ju tiež dávnejšie objednával. Inak aj Slovenská hymna je krásna, sú tam aj farebné prvky. Ale myslím, že ešte ostane v ponuke. Alebo sa s nimi už teraz dohodni že od nového roka by si chcel aby ti posielali mince. Mne už pár krát vyšli v ústrety.
Urobil som ako si vravel. Volal som tam a dohodli sme sa že mi každý mesiac budú posielať jednu mincu zo zbierky. Nie je problém, takže som rád.