Skúsenosť s Národnou Pokladnicou

Diskusia na rôzne témy
Franek
Dátum registrácie: Štvrtok, 4. Marca 2021, 08:44

Re: Skúsenosť s Národnou Pokladnicou

Príspevok od používateľa Franek »

Tak radšej nerozmýšľaj a kupuj, vieš dobre že tie limitované rýchlo miznú kôli veľkému záujmu a tá ruža má tiež myslím úspech.

Micho
Dátum registrácie: Streda, 22. Mája 2019, 13:46

Príspevok od používateľa Micho »

Franek napísal: Streda, 13. Apríla 2022, 09:55 Tak radšej nerozmýšľaj a kupuj, vieš dobre že tie limitované rýchlo miznú kôli veľkému záujmu a tá ruža má tiež myslím úspech.
Tak som teda stihol, už mám aj doma. Narodeniny má za dva mesiace tak jej ju dám až potom.

EskiMes
Dátum registrácie: Pondelok, 3. Januára 2022, 11:01

Príspevok od používateľa EskiMes »

A čo povieš, je pekná že? Dúfam, že sa teda bude manželke páčiť. Ja som ešte kupoval na Národnej pokladnici ten štvorlístok, tiež je to vlastne minca s pravým štvorlístom a zušlachteným zlatom. Síce stála troška viac ale povedal som si že kúpim toto a potom si dám chvíľu pauzu. No nechcel som aby sa vypredala.

Micho
Dátum registrácie: Streda, 22. Mája 2019, 13:46

Príspevok od používateľa Micho »

EskiMes napísal: Sobota, 18. Júna 2022, 20:09 A čo povieš, je pekná že? Dúfam, že sa teda bude manželke páčiť. Ja som ešte kupoval na Národnej pokladnici ten štvorlístok, tiež je to vlastne minca s pravým štvorlístom a zušlachteným zlatom. Síce stála troška viac ale povedal som si že kúpim toto a potom si dám chvíľu pauzu. No nechcel som aby sa vypredala.
Áno je super. Čoskoro ju dostane tak dúfam že urobí radosť. A to si teda dobrý že si kúpil aj ten štvorlístok, je super. Škoda že viac stojí. Ja väčšinou kupujem tie lacnejšie, inak by mi asi žena nedovolila.

Kosty
Dátum registrácie: Utorok, 14. Mája 2024, 11:01

Príspevok od používateľa Kosty »

Majú pekný sortiment na Národnej pokladnici. Kupoval som len pár mincí čo ma najviac zaujali a jednu mincu som kupoval pre známeho. Už som dlhšie nič nekupoval ale určite keď bude možnosť zase niečo objednám

Bolbis
Dátum registrácie: Streda, 12. Júna 2024, 12:47

Príspevok od používateľa Bolbis »

Tiež som niekoľkokrát objednával a spokojný. Väčšinou vyberám sice tie najlacnejšie ale aj tie sú fajn. Mám to ako koníčka.

Džekky
Dátum registrácie: Štvrtok, 18. Mája 2023, 10:10

Príspevok od používateľa Džekky »

Detaily na minciach sú velmi pekné, mám len 3 čo som kupoval za cenu poštovného. Bol som zvedavý tak som kúpil, ale bolo to už dávnejšie.

Bolbis

Džekky tých mám aj ja, najviac kupujem tie okolo 10 euro, aspoň ich mám viacej. Potom mám niekoľko po päťdesiat alebo menej, tie dražšie už nekupujem. Ale je pravda, že sú pekné aj tie ražby sú dokonalé. Keby som mohol tak tak by som kupoval aj tie zlaté a strieborné, no musím sa uskromniť, financie nedovolia.

Džekky
Dátum registrácie: Štvrtok, 18. Mája 2023, 10:10

Príspevok od používateľa Džekky »

Bolbis napísal: Štvrtok, 29. Augusta 2024, 16:29 Džekky tých mám aj ja, najviac kupujem tie okolo 10 euro, aspoň ich mám viacej. Potom mám niekoľko po päťdesiat alebo menej, tie dražšie už nekupujem. Ale je pravda, že sú pekné aj tie ražby sú dokonalé. Keby som mohol tak tak by som kupoval aj tie zlaté a strieborné, no musím sa uskromniť, financie nedovolia.
No tiež sa nemôžem moc rozhadzovať. Ale plánujem zase niečo u nich objednať. Aj keď len nejakú jednu. Popozerám čo majú nové v ponuke.

Bolbis

Jasné, inak od minulého týždňa je bankovka 500 Kčs v ponuke za 4 éčka, tak pozri možno by si mal aj ty záujem. Ja som už objednal tak čakám že mi čoskoro doručia.

Napísať odpoveď