Bicykle a ako nájsť ten správny?
Bicykle a ako nájsť ten správny?
Ahojte, uz dlho premýšľam že si zaobstarám bicykel a teraz na Vianoce je asi najlepšia príležitosť. Som z Blavy a zháňam dobrý obchod na bicykle. Máte nejaké odporúčania? vďaka
Re: Bicykle a ako nájsť ten správny?
Môžem ti sem hodiť nejaký tip. Priamo z Bratislavy
Tak to by som bol veľmi rád, môžeš pridať nejaké bližšie informácie ak ti to nebude vadiť?
V Bratislave je obchod Kaktus bike. A to ako na Bajkalskej tak na Karloveskej. Mrkni na ich web a pozri sa.
Pozrite v BA na Odborarske namestie, tam je dobre vybaveny obchod. Maju aj stranky, cyklospeciality.sk
staršia tema, ale znovu otvorim. Podla čoho ste vyberali detsky bicykel? Ktoru značku, alebo obchod by ste mi doporučili?
moje obe deti maju bicykel značky Frog, kupovali sme ho tu kupili sme im aj problu. Bicykle su super lahke, detom sa dobre jazdi. Maju aj velky vyber detsky odražadiel, ale bicykel mi prijde viac prakticky
Kód: Vybrať všetko
https://www.cyklospeciality.sk/detska-bicykle-frog/
náš synček mál od nich bicykel, ale nie Frog, ale Early rider a tiež sa na ňom vedel pekne vyblaznit. Teraz je vačší a planujeme mu kupit niečo vačšie a tento pošleme dalej do sveta
-
- Dátum registrácie: Streda, 18. Septembra 2019, 06:56
Bicykel kúpite dnes už v každom športovom obchode. Ak vám môžem odporúčiť, tak si vyberte bicykel v obchode a objednajte cez internet lacnejšie (využite zľavu aj tu - https://www.kodino.com/sk/ ). Potom je dôležité si vybrať typ bicykla podľa toho, kde budete jazdiť. Rozhodne si priplaťte za kvalitu a kupujte bicykle značky CTM a Kellys, tie byvajú aj v takej prijateľnej cene.
-
- Dátum registrácie: Utorok, 19. Mája 2020, 09:46
Môžete si tiež vyhľadať bicykle v Aliexpress alebo Amazon, kde je všetko na predaj. Môj priateľ si jednu kúpil za prijateľnú cenu.