Firma na okná

Diskusia na rôzne témy
Helenna
Dátum registrácie: Streda, 7. Februára 2024, 13:51

Firma na okná

Príspevok od používateľa Helenna »

Ahojte. Plánujeme tento rok meniť okná. Doporučili by ste nejakú firmu ktorá sa vám osvedčila? Najlepšie dobrá kvalita a aj prijateľská cena. Budú to plastové. Ďakujem.

Praker
Dátum registrácie: Streda, 17. Februára 2021, 16:41

Re: Firma na okná

Príspevok od používateľa Praker »

Okná nie sú priateľskej ceny:-) Hlavne sa zameraj na známejšie firmy. Ja mám Incon ale to už bolo dávno čo nám ich robili. No som spokojný aj po toľkých rokoch. Každý má inú skúsenosť. Skúste obehnúť viac firiem, dať si urobiť cenové ponuky a uvidíte čo a ako.

Helenna

Praker napísal: Utorok, 21. Januára 2025, 15:56 Okná nie sú priateľskej ceny:-) Hlavne sa zameraj na známejšie firmy. Ja mám Incon ale to už bolo dávno čo nám ich robili. No som spokojný aj po toľkých rokoch. Každý má inú skúsenosť. Skúste obehnúť viac firiem, dať si urobiť cenové ponuky a uvidíte čo a ako.
Veď jasné chápem, ja viem že to asi bude dražšie ale viem že sú aj firmy ktoré si dávajú riadnu prirážku a tomu sa chcem vyhnúť. A za to vypracovanie si niečo účtovali?

Praker
Dátum registrácie: Streda, 17. Februára 2021, 16:41

Príspevok od používateľa Praker »

Pozri keď si dáš urobiť viac ponúk na napríklad plastové trosklo tak uvidíš kde bude cena najvyššia. Ono by tie ceny mali byť podobné a nie nejak mega rozdiel. Naše tiež neboli najlacnejšie ale čo si pamätám tak to bol taký priemer. Niekto ti dá aj zľavu. Inak nám cenovú ponuku spravili zadarmo a dali sme si u nich urobiť myslím dve ponuky a neúčtovali si to. Taktiež by som pozeral na to ako budú komunikovať s tebou. U mňa aj to rozhodlo, prompné odpovede a žiadne vykrúcanie sa.

Baložik
Dátum registrácie: Štvrtok, 22. Februára 2024, 10:23

Príspevok od používateľa Baložik »

Tiež mám Incon ale drevené, takže s plastom nemám skúsenosť. No som tak či tak spokojný. Predajca bol super a vedel dobre poradiť. Ale súhlasím, že je dobre si dať urobiť viac ponúk.

Pašo
Dátum registrácie: Štvrtok, 9. Januára 2025, 10:35

Príspevok od používateľa Pašo »

Incon je dobrá firma, na trhu sú už dlho. Určite by som sa nebál. Mám od nich len dvere ale som spokojný. Majú šikovných chlapov. Okná plánujem meniť až za pár rokov ale určite budem túto firmu zvažovať. Pozri vždy sa nájde niekto nespokojný ale to je všade.

Helenna

Ďakujem, dám vedieť mužovi nech sa na to pozrie. Myslím že tých firiem je fakt veľa ale zase sa nám nechce obiehať každú, takže chceme zúžiť výber a potom uvidíme.

Baložik
Dátum registrácie: Štvrtok, 22. Februára 2024, 10:23

Príspevok od používateľa Baložik »

Helenna napísal: Štvrtok, 20. Marca 2025, 13:13 Ďakujem, dám vedieť mužovi nech sa na to pozrie. Myslím že tých firiem je fakt veľa ale zase sa nám nechce obiehať každú, takže chceme zúžiť výber a potom uvidíme.
Je to lepšie keď porovnáte tie ponuky. Aj ja som to tak urobil, nakoniec som si dal ešte urobiť dve konečné ponuky priamo u inconu a rozhodol som sa. Pokiaľ máte čas tak prečo nie. Netreba sa náhliť aby ste zbytočne nezvolili niečo čo ani nechcete. Ale ako som písal, som spokojný. Tak vyberte dobre.

Pašo
Dátum registrácie: Štvrtok, 9. Januára 2025, 10:35

Príspevok od používateľa Pašo »

Presne tých ponúk je fajn si dať urobiť viac. Človek má aspoň predstavu. Mne napríklad Incon doporučil kamarát. Preto som skúsil naprv tie dvere od nich a už len to ako sa všetko dobre vybavovalo a ako firma postupovala a komunikovala ma presvedčilo, že aj okná sa budú objednávať u nich v budúcnosti. Takž aj to sú faktory na ktoré by som za zameral.

Helenna

Tak nakoniec tam manžel pred veľkou nocou zašiel a teda bol milo prekvapený. Presne ako si písal Pašo, vysvetlili poradili, hlavne netlačili. Urobili mu cenovú ponuku ktorú mal obratom na maily a keď volal, že niečo zmeniť tak to urobili obratom. Takže urobili veľmi dobrý dojem. Uvidíme či bude chcieť skúsiť ešte inú firmu.

Napísať odpoveď