Ako si nájsť správneho učiteľa?

Diskusia na rôzne témy
hajkana
Príspevky: 1
Dátum registrácie: Streda, 14. Októbra 2015, 14:06

Ako si nájsť správneho učiteľa?

Príspevok od používateľa hajkana »

Ako si správne vybrať učiteľa, doučovanie alebo jazykový kurz
V prvej časti môjho článku si povieme o tom na čo si treba dávať pozor pri výbere učiteľa alebo jazykového kurzu, tiež si povieme pravdu o učení sa jazyka, že to teda nie je úplne tak jednoduché, a nakoniec vám odporučím skutočných učiteľov, kde nájdete preverených učiteľov, ktorí vám povedia pravdu a nebudú vás odkláňať od tej správnej cesty, ako sa naučiť jazyk.
Po prvé určite by ste mali rozmýšľať nad tým či chcete aj niečo dosiahnuť a podľa toho si treba aj vybrať.
Ak hľadáte ľudí, ktorí vás toho veľa nenaučia, tak si určite vyberiete niekoho na nejakom inzertnom portáli, kde rôzni aj učitelia ale aj akože učitelia ponúkajú služby a zo rôzne ceny. Veľakrát učia aj pod cenu, čo hovorí aj o ich kvalite výučby alebo doučovania, druhá vec na Slovensku je veľa jazykových škôl, ktoré ponúkajú úplné zázraky a naučia vás jazyk aspoň to tak udávajú za niekoľko mesiacov, či za rok, od týchto ľudí tiež ruky preč.
Dôležité je si uvedomiť, že učiť sa jazyk trvá nejakú dobu nie sú to týždne, mesiace ale sú to roky a u niekoho dokonca desaťročia, na to aby ste vedeli kvalitne ovládať daný jazyk aspoň na korektnej komunikačnej aj gramatickej úrovni. Treba pochopiť aj, že neexistuje jediná a tým pádom aj perfektná metóda na výučbu jazyka, ak vám niekto toto bude tvrdiť tak klame a mal by svoje vzdelávanie ľudí prehodnotiť a najlepšie odísť z trhu.
Ako si teda vybrať, tak najlepšie sú to učitelia, ktorí majú svoju vlastnú stránku aj s referenciami, tiež ich cena je vyššia ako u niekoho, kto to robí len tak pre zábavu, skutočný učiteľ vám povie úplne všetky spôsoby ako sa dá učiť a pri výučbe používa všetky metódy, teda tie, ktoré fungujú a mení tieto metódy a vie aj naučiť a hlavne poradiť ako sa dá učiť inak ako ste zvyknutí.
Jazykovky nás na Slovensku zaujmú určite viacerými reklamnými kampaňami, tie sú však len kampaňami a kvalita takýchto kurzov je na mizernej úrovni, pretože sľubujú zväčša to čo sa nedá splniť, ak si chcete vybrať kvalitnú jazykovú školu tak hľadajte takú, ktorá má dlhoročne dobré meno a veľa spokojných študentov.

Stránka, ktorú by som rád spomenul má názov

Kód: Vybrať všetko

http://www.filip-en.eu
sú tu učitelia a doučovatelia, ktorí vás nesklamú.

tibkor
Príspevky: 23
Dátum registrácie: Piatok, 28. Októbra 2016, 14:15
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako si nájsť správneho učiteľa?

Príspevok od používateľa tibkor »

keď je žiak pripravený, učiteľ sa objaví sám
jak sa vraví :D

jozopluhar
Príspevky: 1
Dátum registrácie: Nedeľa, 2. Decembra 2018, 21:57

Re: Ako si nájsť správneho učiteľa?

Príspevok od používateľa jozopluhar »

Skúšali ste napríklad alternatívne metódy ako je https://www.learn2code.sk/. Kurzy sú uplne super a, rovnako ako učiteľa, ich vieš zastaviť a písať si napr. poznámky. :D

Napísať odpoveď