Skúsenosť s oknami od Incon

Diskusia na rôzne témy
Rinovec
Dátum registrácie: Utorok, 7. Októbra 2025, 10:20

Re: Skúsenosť s oknami od Incon

Príspevok od používateľa Rinovec »

Jakubor napísal: Štvrtok, 22. Januára 2026, 14:31 Tiež mám okná od Inconu. Myslím že sme ich dávali nejak po covide. No nesťažujem sa, dobrý materál a aj kvalita kovania je dobrá a pevná, takže sme zvolili dobre.
Aj my sme chceli meniť hneď po covide ale ja som prišiel o prácu takže som musel čakať kým nájdem niečo nové aby bol ten príjem. Ale hneď čo sa dalo tak sme objednali. A som s nimi tiež spokojný, nemenil by som.

Onder25
Dátum registrácie: Utorok, 31. Marca 2026, 17:59

Príspevok od používateľa Onder25 »

Dobrá firma a aj kvalita okien. Ja som sa rozhodoval dlhšie medzi viacerými výrobcami a teda rozhodol som sa pre plastové od Inconu. Možno cena nebola najnižšia s porovnaním u ostaných ale za mňa bol super prístup a celkovo hladká spolupráca.

Jancibor
Dátum registrácie: Štvrtok, 26. Marca 2026, 09:51

Príspevok od používateľa Jancibor »

S Incon oknami som spokojný. Máme ich na novostavbe domu tretím rokom. Spolupráca dobrá, firma odviedla dobrú prácu. Po montáže nám jedno okno haprovalo ale vyriešili to okamžite.

Onder25
Dátum registrácie: Utorok, 31. Marca 2026, 17:59

Príspevok od používateľa Onder25 »

Jancibor napísal: Streda, 1. Júla 2026, 16:57 S Incon oknami som spokojný. Máme ich na novostavbe domu tretím rokom. Spolupráca dobrá, firma odviedla dobrú prácu. Po montáže nám jedno okno haprovalo ale vyriešili to okamžite.

Tak hlavne že nebol nejaký vážny probém, to by asi naštvalo.

Jancibor
Dátum registrácie: Štvrtok, 26. Marca 2026, 09:51

Príspevok od používateľa Jancibor »

Onder35, To nie, úplná maličkosť ale obratom spravené a od vtedy máme kľud, takže celkovo spokojnosť.

Mikalko
Dátum registrácie: Štvrtok, 27. Augusta 2026, 08:26

Príspevok od používateľa Mikalko »

Dávali nám okná na byte, je tomu asi 7 rokov a nemôžem sa sťažovať. Budúci rok chceme začať stavať a tiež som pre túto firmu rozhodnutý.

Napísať odpoveď