Ako sa za 3 mesiace naučiť 6 cudzích jazykov a čo najlacnejšie

Diskusia na rôzne témy
ZuzaSmutna
Dátum registrácie: Pondelok, 13. Júla 2026, 23:35

Ako sa za 3 mesiace naučiť 6 cudzích jazykov a čo najlacnejšie

Príspevok od používateľa ZuzaSmutna »

Milujem cudzie jazyky...viem po anglicky nemecky ukrajinský ruský španielsky- taliansky.... mám na to isté metódy, ktoré Vám to uľahčia...
1. Kúpiť si Konverzaciu v týchto jazykoch. Ja uprednostňujem Lingea, za 9 euro. Sú tam celé vety, Plus Ako sa to číta, vyslovuje. Je to super. Naučíte sa základné vety povedať a nekokcete po 1-2slovickach...proste super.
2. Čítať internet. Kukať YouTube videá v daných jazykoch.
Najmä Pesničky sa naučiť - preložené celé vety sú tam. Napr väčšina anglickych piesní je furt to isté - zavri svoje oči, podaj mi ruku, ľúbim Ťa, zlomila si mi srdce...to môžete hocikomu povedať! Samé užitočné veci. Aj po španielsky, nemecky rusky či ukrajinský...
3. Písať si cez Facebook v daných jazykoch....ako to robia ženy na erotickom pokeci? V 6-8 jazykoch? Vypisujú z knižky frázy a vety...chlap im odpoveda dačo, ona si rýchlo v internetovom slovníku preloži základné slová...a znova mu opíše dačo z papiera, ktorý on nevidí...a chlap si myslí, akú vzdelanu ženu stretol na internete:)))
4. Trénovať jazyky, kde sa dá, napr turisti sú vďačná obeť... čítať všetko, v danom jazyku, napr obaly na potraviny,... náboženské knižky,... čokoľvek...
5. Čítať si konverzácne knižky každý deň...a väčšinu si zapamätáte, nebojte sa
Držím palce:))))
Lúči sa s Vami Jedna ukecana ženská:)))

ZuzaSmutna

Re: Ako sa za 3 mesiace naučiť 6 cudzích jazykov a čo najlacnejšie

A ako 1. naučiť sa nadávky:)))) ľahko sa učia a sú zábavné:))
Aby ste sa dakomu za ne nepodakovali, Ako za kompliment, lebo mu nebudete rozumieť
Najstavnatejsie nadávky sú v maďarčine ukrajinčine ,po španielsky ale aj angličtina je sranda

ZuzaSmutna

Plus flirtovanie v daných jazykoch:)))
Zaujímavé aj zábavné súčasne...
Ako sa povie rýchlovka -sex po ruský? Zastrcil vytiahol a ubegal preč:))))

ZuzaSmutna

Najväčšía sranda je, keď si napríklad Ukrajinci nadávajú medzi sebou na Facebooku,...oni také smiešne a vtipné komentáre vravia- stačí si dať preložiť danú vetu do slovenčiny...
Keď si čítam ich vtipné komentáre, idem sa usulat od smiechu :)))
Najlepší je napríklad bývalý vojak Oleg Ciganok na Facebooku... krásne videá z Ukrajiny ukazuje..a.j vtipné
Jeden ujko tam povedal- s ním sa nebavte! On sa Vám pcha do Zadnice :))))
Sranda

ZuzaSmutna

Pre začiatočníkov aj lenivejsich ľudí odporúčam ukrajinčinu a ruštinu!
Po zvládnutí písma azbuky - ako sa to číta, už si len čítate....Je to jednoduché!!
Najlepší je Facebook - ukrajinské a ruské stránky....ľudia, príroda, hudba, ....no proste krása!
Ja ako žena milujem videá na YouTube, napríklad pakupky kozmetiky, makiaza i odezdy - make-up a oblečenia....
Ale každý si tam nájde svoje.... naposledy som skúmala na videu, čo nosia ženy na Urale a Sibíri, aby im nebola zima v -15stupnoch...
Alebo aké spodné prádlo nosia v Afrike :)))))
Alebo kde nepoznajú toaletný papier... treba vedieť, keď dakoho zbalíme( mnohé národy preto: ľavá ruka- jedlo, prava- utieranie zadku... alebo naopak??) nesmie si človek pomýliť ruky....mňa ako ženu takéto veci zaujímajú, keď sem prišli na Slovensko ľudia z iných častí sveta... človek dnes nevie, koho zbalí....

Napísať odpoveď