2.cast Alkoholici

Ženský kútik na rôzne témy ktoré sú väčšinou pre nežnejšiu časť populácie.
ZuzaSmutna
Dátum registrácie: Pondelok, 13. Júla 2026, 23:35

2.cast Alkoholici

Príspevok od používateľa ZuzaSmutna »

Môj otec je tiež alkoholik... neviem, možno už zomrel- nezaujíma ma to...narobil si kopu deciek v 3 rodinách...na ktoré neplatil ani ...mal výživné platiť 5 eur mesačne, povedal že na to nemá...nikdy mi nekúpil ani čokoládu, či nebodaj tricko vo výpredaji...
Robil celý život lodného kapitána v zahraničí - najlepšie platená práca....všetko minul na kurvy a chlast...bral Naše rodinné prídavky na deti a z toho žil...my, jeho deti, sme nikdy od neho nič nedostali...živila nás Moja Mamička....
Peniaze, čo mu ostali, vrazil do výstavby veľkých budov, aby na tom zbohatol...povedal mi, že po ňom Nikdy nič nezdedime a neostane nám...že sme jeho bremeno, o ktoré nemá záujem.... ktoré nechcel....
Pochopili sme....teraz môže byť mŕtvy, neviem, je mi to jedno...pre mňa je to ozran, čo sa váľa zaplatený v kríkoch a nevie o sebe...
Po návšteve kuriev...
Rok predstieral pred Mojou Mamičkou, že on je slušný a nepije...no pravda vyšla na povrch, keď otehotnela s ním...
Že nemá záujem o Svoje Deti!!! Zobral všetky peniaze, čo u nás doma našiel, a zmizol na mesiac- dva, a vrátil sa až keď ich ptechladtal a prekurvil ..aby zobral ďalšie peniaze....
Ženy, dávajte si pozor na takýchto mužov!!! Mňa živila celý život moja Mamička...
Ak chcete dostať na svoje dieťa od jeho otca aspoň cokoladku....
Nech žijú alkoholici!!!! Idem grcat....

Napísať odpoveď