produkty na vlasy

Diskusia na rôzne témy
jankanova78
Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Februára 2023, 14:35

produkty na vlasy

Príspevok od používateľa jankanova78 »

Máte niektorá vlasový produkt, po ktorom ste si povedali toto už nikdy nevymením? 😄 Či už šampón, kondicionér, olej alebo masku na vlasy. Na čo proste nemôžete dopustiť?

adkanov1
Dátum registrácie: Streda, 8. Februára 2023, 19:21

Re: produkty na vlasy

Príspevok od používateľa adkanov1 »

Ja už asi nikdy nevymením vlasové oleje od khadi. Najprv som si myslela, že je to len ďalší olej, ale po pár týždňoch používania som videla obrovský rozdiel. Vlasy sú oveľa jemnejšie, lesklejšie, menej sa lámu a celkovo pôsobia zdravšie. Odvtedy ich mám doma stále a už si bez nich starostlivosť o vlasy ani neviem predstaviť.

janka2lu
Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Júna 2026, 17:57

Príspevok od používateľa janka2lu »

Súhlasím. Ale za mňa to rozhodne nie sú len ich oleje. Postupne som prešla takmer na celú vlasovú starostlivosť od nich a úprimne by som nemenila ani jeden produkt. Všetky spolu dokonalo fungujú a vlasy mám odkedy ich používam viditeľne zdravšie a kvalitnejšie.

annajamb135
Dátum registrácie: Štvrtok, 23. Februára 2023, 18:51

Príspevok od používateľa annajamb135 »

Za mňa jednoznačne šampón https://www.khadi.sk/khadi-elixir-sampon-amla-objem-200-ml 😍 Nikdy by som nepovedala, že mi obyčajný šampón spraví taký rozdiel. Vlasy sú po ňom krásne nadýchané, pôsobia hustejšie a vydržia dlhšie svieže. Odkedy ho používam, už nemám potrebu skúšať iné šampóny.

Napísať odpoveď