ako vybrať vlasy na predĺženie
ako vybrať vlasy na predĺženie
Baby, keby ste si dnes kupovali predĺžené vlasy úplne odznova, odkiaľ by ste ich objednali? A akú metódu? Zaujímajú ma hlavne reálne skúsenosti po dlhšom nosení nech sa viem inšpirovať 

-
jankanova78
- Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Februára 2023, 14:35
Re: ako vybrať vlasy na predĺženie
Ja by som išla znova úplne rovnakou cestou. Vlasy od začiatku objednávam z ClipInHair a zatiaľ som nemala jediný dôvod meniť. Skúšala som od nich už viacero metód a momentálne mám clip-in, pretože je podľa mňa najšetrnejšia k mojim vlasom. Navyše majú naozaj obrovský výber odtieňov, dĺžok aj hustôt, takže sa podľa mňa dá vybrať naozaj pre každého.
Ja mám od nich konkrétne tieto https://www.clipinhair.sk/148-vlasy-europskeho-typu-na-predlzovanie-keratinom-50cm-cierne.html a som s nimi naozaj veľmi spokojná. Zvolila som keratín hlavne preto, že pôsobí veľmi prirodzene, spoje sú malé a pri správnej aplikácii ich skoro vôbec necítiť. Ale je to strašne individuálne a každému sedí niečo iné.
Ja nad nimi tiež rozmýšľam. Kamoška si odtiaľ objednáva už dlhšie a stále ich len chváli. Vravela mi, že zo všetkých značiek jej práve tieto vydržali najdlhšie v dobrom stave. Tak ďakuje za potvrdenie rovnakej skúsenosti