Skúsenosť s Národnou Pokladnicou
Re: Skúsenosť s Národnou Pokladnicou
Z tejto stránky nakupujem rád. Majú pekný výber mincí a aj ceny sú celkom dobré. A dá sa aj dobre dohodnúť ako chcem tie mince posielať.
Ja som objednal druhú zbierku. Prvú som kupoval naraz, to som nechcel aby mi posielali tie mince každú zvlášť. No teraz som si to tak vyžiadal, pretože predsa len zaplatiť naraz 200 aj viac Eur je dosť. No mince sa mi páčia hlavne tie detaily, takže som spokojný s kvalitou.
Tak ja som teda naraz žiadnu zbierku nekupoval, to by ma zrujnovalo:-)) No väčšinou to dávam raz za mesiac poslať dokonca som mal aj obdobie že jednu za dva, proste som chcel aspoň malú rádosť. A hlavne sa spolieham že bude niečo v ponuke za poštovné, to sledujem pravideľne aby mi neušlo. Každá minca ma poteší.
Za mňa super, som nováčik v numizmatike a tento obchod som objavil ako prvý. Pekné mince a aj kvalita je dobrá. Rýchle doručenie.
Tiež som začal u nich nakupovať ako začiatočník a som spokojný. No a vlastne nakupujem stále. Sem tam pozriem niečo aj na bazároch ale to len zriedka ak ma niečo strašne zaujme.
Národná pokladnica má dobrý výber, mince sú razené poctivo a razby majú poriadne detaily. Nejaké som pokúpil a zase budem niečo čoskoro objednávať. Páči sa mi že sú aj dostupnejšie kúsky u nich pre zberateľov. Nie každý má stovky Eur na to aby si kupoval zlaté alebo strieborné mince.
Súhlasím, dá sa tam nakúpiť aj za fajn ceny, páči sa mi aj ponuka mincí len za cenu poštovného, tie nakupujem často. Sú to tiež pekné mince do zbierky.MilanCo napísal: ↑Utorok, 30. Júna 2026, 17:56 Národná pokladnica má dobrý výber, mince sú razené poctivo a razby majú poriadne detaily. Nejaké som pokúpil a zase budem niečo čoskoro objednávať. Páči sa mi že sú aj dostupnejšie kúsky u nich pre zberateľov. Nie každý má stovky Eur na to aby si kupoval zlaté alebo strieborné mince.