hodinky pre syna
-
- Dátum registrácie: Štvrtok, 23. Februára 2023, 18:51
hodinky pre syna
hľadám nejaký dobrý tip na hodinky pre syna, chcela som niečo čo by mal hlavne do školy
Re: hodinky pre syna
ahoj, pridám sa k tebe, dcéra je druháčka a tiež by som chcela niečo pre ňu kedže telefon jej ešte nechceme dať
-
- Dátum registrácie: Piatok, 24. Februára 2023, 10:12
super nápad toto, ako dať dieťaťu niečo, cez čo sa viete spojiť ale stále to nie je mobil, tomu sa chcem vyhnúť aj aj dať mobil dieťatu,
mobil určite nie prvákovi, to sme sa zhodli s mužom že načo, a toto tieto hodinky je super ako vedieť o dieťati ale zároveň nebude mať telefon
tak ja som synovi kupovala hodinky v priebehu druhého ročníka, https://www.carneo.sk/smart-hodinky/smart-hodinky-carneo-guardkid--4g-platinum-blue/, tieto sa mi páčili hlavne obsahom funkcií, môžme si zavolať cez videohovor, viem si pozrieť aj jeho nielen aktuálnu polohu ale aj históriu
uvažovala som synovi kupiť, má 8 rokov, aby mal pojem o čase hlavne
-
- Dátum registrácie: Pondelok, 24. Apríla 2023, 19:04
pre dieta je to podla mna super, vidi kolko je hodin a nemusí byť zavislý od telefonu tolko
detské veru doma nemame zatial vlastnime iba ja s mužom využivame hlavne na športy
o detských som teda ešte nepočula... v čom sú iné funkcie ako pri dospelých?
Napríklad nás syn ma už rok tieto hodinky a majú v sebe napríklad GPS takže si viem pozrieť kde sa nachádza. Máme z carneo