Skúsenosť s Grandoptical
Re: Skúsenosť s Grandoptical
Tak to ani nestraš ale je pravda že som tiež ešte u očného nebola. Nejak sa k tomu nejdem dokopať.
Tak skús si zájsť len do optiky, ja som bola v Grandopticale a za mňa super, chodím tam teraz na preventivky. Je to rýchle a celé vyšetrenie trvá tak 15 minút. No a hlavne ta nebudu nútiť do kúpy okuliarov, proste ti dajú potvrdenie aké dioptrie potrebuješ a ty sa rozhodneš kde si okuliare kúpiš.
Aha a stačí mi tam prísť a vyšetria mi zrak?Imary napísal: ↑Pondelok, 12. Februára 2024, 19:32 Tak skús si zájsť len do optiky, ja som bola v Grandopticale a za mňa super, chodím tam teraz na preventivky. Je to rýchle a celé vyšetrenie trvá tak 15 minút. No a hlavne ta nebudu nútiť do kúpy okuliarov, proste ti dajú potvrdenie aké dioptrie potrebuješ a ty sa rozhodneš kde si okuliare kúpiš.
Musíš sa objednať, na stránke máš termíny z ktorých si môžeš vybrať. Teraz merajú zadarmo len do 12 ale niekedy na jar budú merať celý deň, takže záleží ako ti to bude vyhovovať. A väčšinou tá akcia trvá aj mesiac takže určite nejaký termín vychytáš.
Super díky, nakoniec som ešte našla voľný termín na ďaľší týžden. Čím skôr tým lepšie. Možno ešte vyfasujem nejaké nové okuliare Akurát mám tam volno tak som si to tam pichla doobeda.
Jasné bola som, a presne ako som predvídala potrebujem dioptrické na diaľku. Ale len slabšie sklá. Vybrala som si nejaké obyčajné rámiky a ani ma teda tie okuliare nestáli moc takže som spokojná.
Tak hlavne že budeš dobre vidieť. Inak ja tiež nehľadám nejaké moderné a značkové. Vždy si vyberem z klasických, z tých majú veľmi dobrý výber a ani nie sú tak drahé.
No mne išlo hlavne o to aby mi dobre sadli a netlačili ma. Ani o nich neviem takže som rada.
GrandOptical je dobrý, niektoré rámiky sú drahé ale väčšinou sú to tie značkové. Inak ja väčšinom siaham po zlacnených a dokážem dobre nakúpiť. Len treba vedieť hľadať:-) Ale kvalitou majú dobré aj tie čo sú ich značky.