Nadcha

Diskusia na rôzne témy
dali12
Príspevky: 1
Dátum registrácie: Pondelok, 22. Augusta 2016, 15:03

Nadcha

Príspevok od používateľa dali12 »

zdravím vás je tu ešte niekto ? lebo chcel by som sa poradiť na viacero portálov. Vždy keď príde takéto počasie tak ja mám nádchu, sople a podobne. proste neviem čo mám robiť. nemáte nejaké nápady ako by som sa toho mohol zbaviť ???

alfredo
Príspevky: 2
Dátum registrácie: Pondelok, 22. Augusta 2016, 15:02

Re: Nadcha

Príspevok od používateľa alfredo »

Toto je taka novinka, ktoru som nedavno nasiel a je to fajn, dobre to vonia :D nejake naplaste ktore ti pomahaju pri nadche, uz sa konecne nebudim ze neviem dychat, davam si to cez noc :D vyskusaj

tibkor
Príspevky: 23
Dátum registrácie: Piatok, 28. Októbra 2016, 14:15
Kontaktovať používateľa:

Re: Nadcha

Príspevok od používateľa tibkor »

závisí od životného štýlu. ja som sa zbavil bolestí hrdla v takomto počasí rôznymi zmenami, ťažko povedať čo presne mohlo konkrétne pomôcť, možno všetko dokopy: najprv otužovanie, postupne "experimentovanie" s ovocnými šťavami, viac ovocia, zeleniny, šport... výsledok = silnejšia imunita, trvalo to dlhšie ale roky už nepoznám chvalbohu doktora, prechladnutia a podobne..

martina123
Príspevky: 10
Dátum registrácie: Utorok, 10. Januára 2017, 17:58

Re: Nadcha

Príspevok od používateľa martina123 »

predtým ako príde "čas nádchy" si kúpim v lekárni Dr.Max čaje a ešte CEM-M pre dospelých Imunita. Potom ľahšie zvládnem takéto obdobie.

teoteo
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Utorok, 14. Februára 2017, 14:35

Re: Nadcha

Príspevok od používateľa teoteo »

Nedam dopustit na klasiku - preventivne uz zaciatkom zimy - zvyseny prijem ovocia (na posilnenie imunity je super hlavne grep), medu, cesnaku a hlavne zazvorovy caj (z cerstvo nastruhaneho zazvoru samozrejme) :))

Napísať odpoveď