kvalitná posteľ pre vaše ratolesti

Diskusia na rôzne témy
lencuska
Príspevky: 2
Dátum registrácie: Pondelok, 20. Júna 2016, 19:38

kvalitná posteľ pre vaše ratolesti

Príspevok od používateľa lencuska »

Detské postele - patrí medzi najdôležitejší nábytok v detskej izbe. Veľkú úlohu hrá kvalita, bezpečnosť a zdravotná nezávadnosť detskej postele. Ponúkame Vám veľký výber detských pohoviek, poschodových postelí a palánd pre deti i dospelých. V prípade si môžete vybrať tak klasické jednolôžkové postele, ako aj poschodové postele pre dva aj tri, mnohé s úložným priestorom, ktorý je vhodný pre úschovu lôžkovín alebo hračiek našich najmenších. Kvalitné rošty a matrace u ponúkaných postelí, majú dôležitý vplyv na vývoj rastu a správne tvarovanie chrbtice. Vybrané palandy možno rozložiť na dve samostatné lôžka.

Pre našich najmenších chceme to najlepšie, doprajme im aj kvalitný spánok, vďaka ktorému budú môcť načerpať energiu a radosť do ďalšieho dňa! Vaše pohodlie nás zaujíma, preto Vám ponúkame na výber detské postele tých najrozličnejších tvarov a vlastností. Nezáleží na tom, či hľadáte ideálnu detskú posteľ pre chlapca alebo dievčatko. V ponuke nechýbajú detské postele všetkých rozmerov. Samozrejme si môžete vybrať poschodové detské postele rôznych rozmerov a typov. Väčšina detských postelí je vyrobená z masívu, presnejšie z borovicového dreva. Pretože kladieme dôraz na predaj naozaj kvalitných výrobkov, nemusíte sa báť, že by bol na postele použitý závadný lak alebo farba. Všetky detské postele vyhovujú najvyšším štandardom a budú skvele slúžiť aj vášmu dieťaťu. Nechajte svoje malé deti snívať ich veľké sny vo vlastnej postieľke a neváhajte sa na nás obrátiť s Vašou požiadavkou, naše detské postele sú Vám k dispozícii!

Kód: Vybrať všetko

http://www.nabytok-bogart.sk/detske-pohovky-c-65-6.65.html

Kód: Vybrať všetko

http://www.nabytok-bogart.sk/postele-c-66-6.66.html

Jareš
Príspevky: 1
Dátum registrácie: Pondelok, 6. Septembra 2021, 12:24

Re: kvalitná posteľ pre vaše ratolesti

Príspevok od používateľa Jareš »

Áno presne tak, dlho som hľadal kvalitná posteľ pre svojho syna. Vo chvíli keď som našiel, stála moc. Potom som našiel prima posteľ, ktorú môžem len odporučiť. https://www.toto-nabytok.sk/tovar/poste ... oma-biela/

Napísať odpoveď