Klinika nie je vždy zlo

Diskusia na rôzne témy
sun86
Príspevky: 19
Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Novembra 2015, 10:47

Klinika nie je vždy zlo

Príspevok od používateľa sun86 »

Tiež počujete rozdielne názory na estetické kliniky. A práve, keď riešite otázky okolo svojho tela a zásahu do neho a vôbec si nie ste istí. Prvotne by som dala na lekárov, ktorí v danom mieste ponúkajú svoje služby, potom na referencie od najbližších a nakoniec na prípadnú návštevou a priamu konzultáciu. V poslednej dobe je v mojom okolí najčastejšie skloňovanie meno Yes Visage a MUDr. Issam Al Awa.

Kód: Vybrať všetko

http://www.yesvisage.sk/lekari/mudr-issam-al-awa

Rara1
Príspevky: 8
Dátum registrácie: Štvrtok, 31. Marca 2016, 14:24

Re: Klinika nie je vždy zlo

Príspevok od používateľa Rara1 »

Ahojte, to máš rozhodne pravdu. Keď má človek nejaký problém s postavou alebo tvárou, tak prečo by sa s tým mal zbytočne trápiť. Estetická medicína má podľa mňa veľkú budúcnosť. A netreba sa jej báť. Aj keď to môže trochu bolieť, výsledok zvyčajne stojí za to. Tiež celkom často počujem, že niekto skúšal tú Bratislavou kliniku Yes Visage, vraj sú tam výborní doktori na plastiku aj liposukciu. Keď to niekto chce podstúpiť, tak tam sú podľa mňa profesionáli. Aspoň keď som videla ich výsledky, tak sa mi to páčilo. :)

sun86
Príspevky: 19
Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Novembra 2015, 10:47

Re: Klinika nie je vždy zlo

Príspevok od používateľa sun86 »

Ahoj, som rada, že so mnou aspoň niekto súhlasí. Nedávno tam bola kamarátka na permanentný make up a nemohla si prístup doktorov a finálny výsledok vynachváliť. Takže Yesvisage asi bude stáť za to. Len pre predstavu si dovolím odkaz a prajem pekný deň ;)

Kód: Vybrať všetko

http://www.yesvisage.sk/permanentny-make-up

Napísať odpoveď