Praker napísal: ↑Štvrtok, 4. Novembra 2021, 17:06
inak bola tá akcia minulý mesiac, neviem či si si všimol. A mňa to ani nenapadlo napísať:-) sorry. Neriešil som to keď som bol už tento rok.
Áno vedel som o nej a aj som bol na meraní. Všetko bolo v pohode, aj objednanie bolo rýchle. Zatiaľ mám celkom dobré oči, takže som rád.
tak super, hlavne že ti to dobre dopadlo. Ja zase pôjdem o rok keď sa bude dať.
Tak ja ani neviem, že sa v GrandOpticale dá merať zrak a to som tam už neraz nakupoval. To je super na to sa určite pozriem. Vždy sa objednávam na meranie u dr a čakávam aj mesiace.
Adros napísal: ↑Piatok, 1. Apríla 2022, 11:00
Tak ja ani neviem, že sa v GrandOpticale dá merať zrak a to som tam už neraz nakupoval. To je super na to sa určite pozriem. Vždy sa objednávam na meranie u dr a čakávam aj mesiace.
Áno dá sa, dokonca aj teraz v apríli myslím že robia. Ja som bol minulý rok takže asi pojdem až o rok. Myslím že to stačí. Ale inak super, že to robia.
Adros napísal: ↑Piatok, 1. Apríla 2022, 11:00
Áno dá sa, dokonca aj teraz v apríli myslím že robia. Ja som bol minulý rok takže asi pojdem až o rok. Myslím že to stačí. Ale inak super, že to robia.
Pravdu si mal, majú akciu teraz a som sa stihol aj objednať tak som rád. A teda spokojnosť
Tiež si v Grandopticale dávam zmerať zrak. Sice som minulý rok tie akcie prepásol ale myslí že nejak na jeseň sa zase bude dať. A aj multifokálne okuliare teda mám, len tie som kupoval inde. Ale je možné, že tento rok budem meniť rámik tak možno počkám či bude tu nejaká akcia.