Recenzie na okná Vekra
Re: Recenzie na okná Vekra
My máme okná od Inkon a spokojnosť. Pivničné okná sme nakúpili z tejto stránky aj z 20%zľavou https://www.kodino.com/sk/obchod/skladove-okna-sk/ 

Skús pozrieť vchodové dvere trend, tie sme si dávali aj my, chceli sme kvalitnejšie po bezpečnostnej stránke lepšie. Dali sma aj motorický zámok ale sú dobré aj keď sme za ne viac zaplatili.
Hej tiež sme ich pozerali, len ten motorický dávať nebudeme, stačí normálny. Ešte rozhodujeme či to bude teda plast alebo dáme iný materiál.
Podľa mňa klasický stačí, pozri keď ťa niekdo má navštíviť tak si cestu nájde aj keď máš motorický, Inak my máme plastové ale vo farbe mahagónu a v pohodičke. Aj ten plast je dobrý a spĺňa účel.
To uřčite, ja som s plastom úplne spokojný, iné okná by som ani nechcel najmä z hľadiska údržby. Umyť prestaviť na leto, zimu a hotovo.
Veď práve, žiadne pretierania a tak. Inak až pri týchto oknách som zistil že sa to má prestavovať na zimu a leto. Hneď ako nám to urobili tam mi to rovno ukázali. Takže pred tým som ničom takom nevedel u tých starých:-))
Osobne nepoznám tieto okná, ale videl som ich už na viacerých stránkach. My máme osobne doma plastové okná od Volita a sme spokojní. Odporúčil nám ich známy, lebo oni majú zase dvere od nich a celkom ma prekvapila ich 12 ročná záruka, samozrejme v dobrom 

Tak vždy sa niečo nové dozvieš, ja som našťastie o tom už vedel keď mi to pán od Vekry začal vysvetlovať. Inak nakoniec sme aj dvere dávali z plastu ale s normálnym zámkom. Takže už máme všetko porobené a máme pokoj na dlho:-)