kvalitny detsky bicykel
Re: kvalitny detsky bicykel
kvalitné detské bicykle sú odľahčené - podľa mňa naj značka je woom a veľmi dobrý je aj rascal, pozrite stránku cyklospeciality
rascal, woom, frog 

Asi bude najlepšie ísť do obchodu a vyskúšať si to, však? Osobne by som do detského bicykla toľko neinvestoval, pretože z neho čoskoro vyrastie.
-
- Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Februára 2023, 14:35
S výberom dobrého bicykla sa zaoberáme s mužom tiez, synovi chceme na narodeniny kúpiť už nejaký poriadný
kvalitu skúmam aj ja. Preto sa radšej viac radím a až potom kupujem. Ak bicykel vydrží nezaléži mi moc na cene
u nás tiež bola kvalita to čo sme pozerali, takisto aj dizajn alebo prevedenie bicykla
-
- Dátum registrácie: Piatok, 24. Februára 2023, 10:12
s deťmi sme boli na predajniach s bicyklami, vyskúšali si, popozerali ktorý sa im páči
pri výbere bicyklov pre naše deti sme pozerali hlavne na to aby sa oni cítili komfortne, boli sme ich kupovať na predajni cyklospeciality keďže od nich máme s mužom bicykle aj my, deti si mali z čoho vybrať
na kvalitu sme si aj my s mužom dali pozor, chceli sme pre dcéru niečo ideálne na jej vek, aby bol aj pekný, voľba bola jasna a to woom https://www.cyklospeciality.sk/detske-bicykle/detske-bicykle-16/detsky-lahky-bicykel-16-woom-3-fialova-2, farbu si vybrala z mnohých sama