Nadcha
Nadcha
zdravím vás je tu ešte niekto ? lebo chcel by som sa poradiť na viacero portálov. Vždy keď príde takéto počasie tak ja mám nádchu, sople a podobne. proste neviem čo mám robiť. nemáte nejaké nápady ako by som sa toho mohol zbaviť ???
Re: Nadcha
Toto je taka novinka, ktoru som nedavno nasiel a je to fajn, dobre to vonia
nejake naplaste ktore ti pomahaju pri nadche, uz sa konecne nebudim ze neviem dychat, davam si to cez noc
vyskusaj

závisí od životného štýlu. ja som sa zbavil bolestí hrdla v takomto počasí rôznymi zmenami, ťažko povedať čo presne mohlo konkrétne pomôcť, možno všetko dokopy: najprv otužovanie, postupne "experimentovanie" s ovocnými šťavami, viac ovocia, zeleniny, šport... výsledok = silnejšia imunita, trvalo to dlhšie ale roky už nepoznám chvalbohu doktora, prechladnutia a podobne..
-
- Dátum registrácie: Utorok, 10. Januára 2017, 17:58
predtým ako príde "čas nádchy" si kúpim v lekárni Dr.Max čaje a ešte CEM-M pre dospelých Imunita. Potom ľahšie zvládnem takéto obdobie.
Nedam dopustit na klasiku - preventivne uz zaciatkom zimy - zvyseny prijem ovocia (na posilnenie imunity je super hlavne grep), medu, cesnaku a hlavne zazvorovy caj (z cerstvo nastruhaneho zazvoru samozrejme)
)